Alegeri, dupã foarte mult timp, la PNL Petrila – 7 iunie

”Am organizat aceste alegeri pentru a elimina starea de incertitudine din cadrul organizatiei. Cei care doresc sã candideze o pot face pânã joi, 6 iunie, ora 16.30. Eu mi-am depus, astãzi, candidatura” –  Costel Avram, presedintele interimar al PNL Petrila.

Desi orasul Petrila a avut organizatie a Pardidului National Liberal, nu a avut de peste 10 ani forta de a organiza alegeri în cadrul acesteia, liderii ei fiind numiti presedinti interimari de-a lungul timpului. Orgoliile si ca urmare dezbinarea a adus organizatia sã existe chiar si fãrã conducãtor scurte perioade de timp.

Asa s-a întâmplat si cu organizatia de tineret si cu cea a femeilor liberale.

”La nivel local , primele notãri ale existentei TNL Petrila se învârt in jurul anului 2000 când în urma alegerilor din 25 martie , ale aceluiasi an, este ales presedinte al Tineretului National Liberal din Petrila, Adrian Vladu.

5-1Trecând prin mai multe modificari la nivel de Birou Politic Local , ideea de promovare a tinerilor liberali din Petrila, a rãmas doar umbra palidã a ceea ce începuse odatã cu cãderea comunismului” – scrie pe site-ul TNL Petrila, Iulian Opris, vicepresedinte al organizatiei.

Functionarea ”legalã” a început cu conferintele de alegeri ale tinerilor si femeilor, dupã venirea, tot ca presedinte interimar, al lui Costel Avram.

Si pentru cã s-a dovedit cã politicianului îi place sã stea pe pãmânt solid, va organiza adunarea generalã de alegeri a oganizatiei PNL Petrila, în data de 7 iunie 2013.

”Am depus deja cererea de închiriere a sãlii de la Casa de Culturã ”Ladislau Schmidt” din Petrila, pentru vineri, 7 iunie 2013, ora 16,30, pentru alegerile ce vor avea loc pentru presedintele partidului. Am organizat aceste alegeri pentru a elimina strea de incertitudine din cadrul organizatiei. Cei care doresc sã candideze o pot face pânã joi, 6 iunie, ora 16.30. Eu mi-am depus astãzi candidatura” – a declarat Costel Avram, presedintele interimar al PNL Petrila.

Surse din cadrul PNL spun cã surprizele nu vor fi de neglijat la aceastã adunare generalã de alegeri.

Ileana Firtulescu

Un comentariu la „Alegeri, dupã foarte mult timp, la PNL Petrila – 7 iunie

Comentariile sunt închise.