Alegeri anticipate pentru un guvern legitim și stabil

Î n aceste zile, „Guvernul Meu” își trăiește ultimele clipe. PNL și USRPLUS au demonstrat ceea ce era de așteptat: că nu pot guverna împreună pentru că au interese străine de nevoile de dezvoltare a României.

Bilanțul activității acestui guvern este unul dezastruos: ZERO km de autostrăzi,  0,2% fonduri nerambursabile absorbite, ZERO lei fonduri atrase Planul Național de Redresare și Reziliență, România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește sprijinirea IMM-urilor și a economiei, ca să nu mai vorbim de eșecul catastrofal în campania de vaccinare.

Mai sunt câteva zile până începe noul an școlar, valul patru al pandemiei începe să creeze primele probleme în spitale, scumpirile încep să fie resimțite de populație, însă pentru PNL și USRPLUS, lupta pentru putere este mult mai importantă. Acest Guvern toxic trebuie să plece în ansamblul său!

PSD știe și poate guverna bine Țara, am demonstrat asta de fiecare dată când am avut premier. Dar, în situația actuală, având în vedere configurația politică a Parlamentului, acest lucru este imposibil. Poporul român nu poate avea garanția unei bune guvernări în coaliții cu parteneri care lucrează împotriva românilor.

Această criză politică care paralizează administrarea Țării poate fi depășită numai prin alegeri anticipate. Cetățenii României sunt singurii care pot legitima forțele politice să formeze un guvern funcțional, performant are să răspundă nevoilor întregii societăți românești! PNL și USR au distrus în cârdășie România. De aceea trebuie să plece. Toți!

Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara