Cel de-al treilea bloc ANL construit în municipiul Lupeni se apropie de finalizare. Lucrările au demarat în anul 2018, iar valoarea proiectului se ridică la suma de 522.206,82 lei cu TVA.
Potrivit primarului Lucian Resmeriţă construcţia noului bloc ANL este un  obiectiv de importanţă majoră pentru administraţia de la Lupeni, iar imobilul va cuprinde 45 de unităţi locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere şi 25 apartamente cu două camere.
”Asigurarea locuinţelor pentru tinerii municipiului Lupeni este una dintre priorităţile noastre. Avem tineri care desfăşoară activităţi diverse în mai multe domenii de activitate, în industrie, în învăţământ, în sănătate, tineri care-şi întemeiază familii şi cărora trebuie să le oferim o locuinţă, pentru că sunt viitorul comunităţii noastre. Noi, cei din administraţia publică locală suntem deschişi la problemele tinerilor şi mă bucur că vom putea  oferi confortul necesar unei vieţi demne de secolul în care trăim şi în cel de-al treilea bloc ANL. Amenajările exterioare ale blocului de locuinţe vor consta în amenajarea unei parcări situată în partea sudică a blocului ANL, realizarea unui trotuar pietonal şi a unui zid de sprijin prevăzut la bază cu o rigolă betonată, de asemenea va fi asigurată branşarea imobilului la reţeaua de alimentare cu apă rece şi canalizare, la reţeaua de energie electrică şi la gaze naturale”, a spus primarul Lucian Resmeriţă.