Administratorul special al CEH vine pe filiera PNL-ALDE?

Bogdan Stãnescu este noul administrator special al Complexului Energetic Hunedoara. Acesta este director în Ministerul Energiei. Bogdan Nicolae Codrut Stãnescu, propus de Ministrul Energiei pentru functia de administrator special al Complexului Energetic Hunedoara are experientã în domeniul insolventei companiilor de stat. acesta  a lucrat din luna iunie a anului 2010 la BNR, el fiind consilier al viceguvernatorului Bogdan Olteanu.

Stãnescu a fost administrator special la Hidroelectrica, acesta fiind numit în functie de fostul ministru al Energiei, Andrei Gerea. Potrivit CV-ului, Bogdan Stãnescu are experientã în administrarea societãtilor comerciale fiind administrator special al SC Dunasi SA Galati si SC Fortus SA Iasi în 2002 si la SC Arcadia 2000 SA Bucuresti în 2012. El a fost si membru al Consiliului de Administratie al SC Enel Energie SA si al Consiliului de Administratie al SC Distrigaz Sud Servicii SA în anul 2007.

Legãturi cu PNL

Noul administrator special al Complexului Energetic Hunedoara a avut legãturi si la vârful PNL. Mai exact, în perioada mai – iunie 2010, Stãnescu a lucrat ca avocat în cadrul SCPA „Gorghiu, Pop si Asociatii”, desfãsurându-si activitatea în drept civil si comercial. Stãnescu a absolvit în 1999 Universitatea „Petrol si Gaze” la Facultatea de Tehnologie de Procesare a Petrolului si Petrochimiei. El a devenit apoi licentiat în stiinte juridice al Universitãtii Hyperior din Bucuresti si a obtinut titlul de doctor în Drept de la Academia „Alexandru Ioan Cuza”. Stãnescu are câte un master în „Drept International Public”, în „Spatiul Public European”, în „Securitate si Apãrare Nationalã”si în „Medierea conflictelor în Drept”.

Printre diamante si datorii

Bogdan Stãnescu are o declaratie de avere stufoasã. Acesta detine patru terenuri în intravilanul mai multor localitãti, precum Galati, Bucuresti sau Busteni. Acesta detine patru apartamente în aceleasi localitãti. Stãnescu si-a cumpãrat anul acesta un autoturism Hyundai Grand Santa Fe si mai are o masinã Toyota Auris, aceasta fiind pe numele sotiei. Noul administrator special al CEH are rubine, safire, diamante, dar si bijuterii din aur în valoare de 12.000 de euro. Acestea au fost dobândite prin mostenire sau cumpãrare în perioada 1980-2014. Totodatã, Bogdan Stãnescu are si datorii. Noul administrator special are datorii care trec de ordinul unui milion de lei. Cea mai mare datorie a acestuia este la OPT Bank, fiind vorba de o refinantare de 848.544 de lei, cu scandentã în 2046.

Monika BACIU

Un comentariu la „Administratorul special al CEH vine pe filiera PNL-ALDE?

  • 13 iulie 2016 la 22:14
    Permalink

    CINE A CASTIGAT ALEGERIILE LOCALE? ,PNL SAU PSD IN JUDET? ,CA NU INTELEG!

Comentariile sunt închise.