Administratia judetului, audiente la Petrosani

Administratorul judetului Hunedoara, Costel Avram, dar si consilierii judeteni, ori parlamentarii din zona noastrã vor acorda audiente la Petrosani pentru cetãtenii din Valea Jiului.
Astfel, cei care pânã acum mergeau pânã la Deva dacã aveau de rezolvat o problemã ce tine de administratia judeteanã îsi vor putea rezolva problemele la Petrosani. Decizia le apartine celor de la Deva, iar administratul public al judetului Hunedoara, Costel Avram, cel care a  coordonat activitatea Societãtii Apa Serv, spune cã biroul se va deschide spre sfârsitul lunii septembrie, mai exact din 27 septembrie. De mentionat cã, biroul se aflã în clãdirea Casei Corpului Didactic al Universitãtii din Petrosani, lângã  magazinul universal.  Consilierii judeteni, mai ales cei care sunt din Valea Jiului, presedintele sau vicepresedintii Consiliului Judetean îi veti putea gãsi de la finele lunii septembrie în zona centralã a orasului, fiecare va fi prezent în functie de un program ce va fi afisat la intrare.  Cei care au probleme, ori doleante vor fi asteptati sã se înscrie la unul dintre consilierii judeteni, sau chiar la cei care conduc judetul Hunedoara.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Administratia judetului, audiente la Petrosani

  • 18 septembrie 2018 la 20:30
    Permalink

    Prima intrebare a vaii jiului ce tine de Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) este daca sa inceput lucrarile de asfaltare la drumul judetean din Parang iar a doua intrebare cand vor incepe lucrarile de reasfaltare la drumul judetean Valea de Pesti ???

Comentariile sunt închise.