Acuzatii: Grupuri de interese vor sã punã mâna pe CEH

Încã o cerere de interventie depusã în dosarul insolventei CEH. Sindicatul Solidaritatea Hunedoara a depus o cerere de interventie în dosarul în care se judecã insolventa Complexului Energetic Hunedoara.
Astfel, Curtea de Apel Alba Iulia a amânat judecarea cauzei pentru data de 13 decembrie. Pânã la data mentionatã, oficialii Complexului Energetic Hunedoara trebuie sã ofere anumite puncte de vedere pe marginea cererii de interventie.
“Insolventa nu mai este o oportunitate, ea duce direct spre faliment. Mai mult, insolventa eliminã rãspunderea ministerialã pentru situatia actualã a CEH. Un alt aspect este cel legat de intentia  creditorilor, aceeasi care au cãpusat CEH, sã transfere pe „doi lei”, termocentralele cãtre societãti  comerciale noi, patronate de aceste cãpuse.

Militãm pentru o asumare politicã, care sã asigure functionarea termocentralei Mintia pe viitor”,  a declarat Cristian Istoc, presedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.  Încã o cerere de  interventie a fost depusã, în urmã cu o lunã de zile, de Sindicatul Muntele.
Monika BACIU

3 comentarii la „Acuzatii: Grupuri de interese vor sã punã mâna pe CEH

 • 3 decembrie 2018 la 06:24
  Permalink

  Insolventa este o necesitate, iar falimentul o realitate.

 • 12 decembrie 2018 la 11:57
  Permalink

  Sa se aloce bani nerambursabili de la U.E. pentru inchiderea totala si definitiva a C.E.H. -ului si pentru acordarea unei ordonante decente tuturor angajatilor !!!

 • 12 decembrie 2018 la 21:02
  Permalink

  Bine ca ne jucam de-a insolventa la CEH, cea mai mare gaura neagra a sistemului energetic, în care se arunca, cu nemiluita, banii contribuabililor, in loc sa ne gandim cum sa evitam transformarea Vaii Jiului intr-un catun fantoma. In loc sa preia exemplul Oradei, un oras campion la absorbtia fondurilor europene, sa incerce sa ne dezvolte infrastructura, sa atraga investitori si sa dezvolte parcuri industriale, administratiile locale doarm, i-au decizii total anapoda: deschiderea Muzeului Salvatorului Minier din Petrila pe care nu-l va vizita nimenea; constructia Catedralei Sfantului Prooroc Ilie Tesviteanul din bani publici (Ridzi+Bulf=Love), ca tinerii sa aibe unde a se ruga pentru gasirea unui loc de munca; sustinerea unui mediu privat infect (Gardeanu, Simota, Vochitoiu cel slim, Serafinceanu, Parau, Iordache si multi altii). Sunt total scarbit……ca la noi la nimenea, cu totii suntem niste ipocriti!!!

Comentariile sunt închise.