Activități comerciale restricționate din cauza COVID, la Petroșani

UPDATE
Situatia de la Petrosani a fost reanalizată, iar prefectul judetului Hunedoara, Vasilica Potecă a revizuit lista.  Decizia de a nu mai închide restaurantele si barurile vine după ce s- a constatat ca aproape jumatate din cazurile active din Petroșani sunt la un azil de bătrâni si nu în comunitate, ca să fi putut să răspândească boala.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a decis, prin Hotarârea nr. 27 din 29.09.2020, să restricționeze și/sau să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.
Restricția intră în vigoare începând de marti, 29 septembrie, și se aplică pentru următoarele activități comerciale:
– activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor.
Potrivit reprezentanților Prefecturii Hunedoara localitățile unde se aplică prevederile Hotărârii nr. 27 din 28 septembrie 2020 a CJSU Hunedoara sunt: Petroșani, Băiești, Câmpu lui Neag,Dâncu Mic Fintoag, Galați, Livadia, Mihăileni, Obârșa, Pricaz, Subcetate, Totești .

4 comentarii la „Activități comerciale restricționate din cauza COVID, la Petroșani

 • 29 septembrie 2020 la 19:08
  Permalink

  Da-va in plmia de sclavi. V-or facut de vot. Acum, muriti lent. Si nu de la Covid.

 • 29 septembrie 2020 la 19:31
  Permalink

  Au a?teptat sa treac? votarea. De ce nu au restric?ionat sambata? Un gunoi de ?ara.

 • 30 septembrie 2020 la 07:00
  Permalink

  Pentru ca nu stii sa va informatii cei care faceti comentarii–Cele 31 cazuri noi din Mun Petrosani sunt dela Azilul de Batrani din cart Aeroport, acele persoane in varsta nu se puteau deplasa in baruri , restaurante si asa mai departe . Doar ca pe majoritatea site-urilor de stiri din tara destepti de jurnalisti locali nu au stiut sa transmita cea a declarat Domn Poteca Vasile – prefectul judetului

 • 30 septembrie 2020 la 20:10
  Permalink

  Tytyr, hai sictir.
  Noroc ca ma informezi tu, ca altfel muream dezinformat.

Comentariile sunt închise.