Acoperisuri zburate de vânt la Vulcan

Acoperisurile de pe douã unitãti scolare din Vulcan, dar si o parte din piesele ce formeazã  calendarul dacic, montant într-una dintre intersectiile din centrul municipiului, au fost zburate de vânt, miercuri dimineatã.
A suflat cu mare putere si primarul spune cã si de la liceu si de la o scoalã au zburat tablele, iar pentru remedierea lor a fost nevoie de interventia pompierilor.
„S-a desprins acoperisul de pe sala de sport a Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, dar si de pe sala de sport a Scolii numãrul IV. Au fost tablele pe care vântul le-a îndoit efectiv, pentru cã a suflat cu mare putere. Nu stiu exact, dar a fost foarte puternic, cu rafale în reprize, care era bine ”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
În judetul Hunedoara a existat, miercuri dimineatã un cod portocaliu now-casting, între orele 8,00 si 13,00. Potrivit celor de la ISU, aceste fenomene imediat au avut efect în mai multe localitãti din judet, iar în jurul prânzului s-au înregistrat rafale de 120 – 140 km/h la altitudini de peste 1.800 de metri.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Acoperisuri zburate de vânt la Vulcan

 • 13 noiembrie 2019 la 20:02
  Permalink

  Va dati seama ce acoperisuri din bete au facut la scoala?

 • 14 noiembrie 2019 la 14:30
  Permalink

  Se tot intraba cetateanul iubitor de rosu din Valea Jiului ce lucruri bune a facut acest partid minunat ?Va spun eu se numesc bani aruncati pe investitii de 2 lei si nu numai aici.Oare raspunde cineva de acest dezastru facut pe banii tarii?Nu raspunde nimeni caci la Vulcan se voteaza pentru pensii si salarii la stat si primarul nostru va sta inca patru ani sa faca investitii in orasul meu.Da orasul meu unde m-am nascut si cei care au venit de nicaieri isi bat joc de el.Vulcaneni nascuti va rog sa luati atitudine!

 • 14 noiembrie 2019 la 15:02
  Permalink

  uragan de gradul4 ?

Comentariile sunt închise.