Accidentat pe centura Petrosaniului

Pietonul rãnit de soferul neatent voia sã traverseze cele patru benzi de circulatie de pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, o zonã unde frecvent au loc incidente din cauza celor care calcã pedala de acceleratie mai tare.
Municipalitatea Petrosani a instalat la fiecare trecere de pietoni iluminat si semnalizare luminoasã pe timp de noapte, astfel ca soferii sã nu mai motiveze faptul cã nu vãd trecerile de pietoni.
Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului este un sofer de 51 de ani, din orasul Uricani. Acesta l-a surprins si  accidentat usor pe pietonul de  41 de ani, din municipiul Petrosani, care a traversat artera rutierã  regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizatã corespunzãtor cu  indicator si marcaj.
Victima a a fost transportatã la spital în vederea acordãrii de îngrijiri medicale, iar soferul s-a ales cu dosar de cercetare penalã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju

3 Comments

  1. Se intampla asemenea accidente pentru ca Politia Petrosani doarme in papucii statului. Seara in Petrosani in centrul orasului pe artera principala din oras sunt raliuri de masini si motociclete. Oricand se poate intampla un accident dar politia ori se face ca nu vede, ori dorm pe ei!!

  2. Si in Aeroport, in zona postei, sint curse de masini dupa lasarea intunericului urmate de concerte de manele.
    Politia doarme ca de obicei….

  3. Rusine Politia Petrosani! In Petrosani pe centru seara sunt drifturi cu masini si motociclete iar politia doarme. Oare cei de la centru au habar de asa ceva!??

Comments are closed.