Accident de munca la mina Uricani

Doi angajați care lucrau la firma care ecologizează perimetrul minei Uricani au fost îngropați de vii sub plăcile de beton desprinse de pe o clădire. Cei doi efectuau lucrări de pregătire in vederea demolării unui turn cu skip, Operațiune ce era programată pentru ziua de joi. Potrivit primarului Danut Buhaescu, la un moment dat din turn s au desprins bucăți mari de placi de beton care au cazut peste cei doi muncitori. Imediat colegii lor le au sărit in ajutor si au inceput sa sape după ei pentru a i scoate la suprafata. Acțiunea de salvare este in plină desfășurare, dar potrivit martorilor de sub dărâmături nu se aud zgomote.
“Tone de moloz s-au prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau 3 muncitori care lucrau la ecologizarea minei. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi oameni au fost surprinşi sub dărâmături. În cel mai scurt timp, au ajuns la locul surpării echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical şi echipe ale SAJ Petrosani. Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie. Întreaga operaţiune se desfăşoara cu respectarea tuturor normelor şi principiilor de protejare a salvatorilor”, declara Anemona Doda, purtător de cuvânt ISU Hunedoara

2 comentarii la „Accident de munca la mina Uricani

  • 15 aprilie 2020 la 13:09
    Permalink

    Serios domn primar, bucati mari de placi de beton ? Acolo e ditamai turnul domn primar.

  • 15 aprilie 2020 la 17:33
    Permalink

    Cine o s? fie vinovat, tot mortul… Directorul închideri mine, Bobar Ghe. ptr. ce încaseaz? sume colosale, c?te salarii are, pe ?sta nu îl bag? nimeni în…. seam?, PSD P.. i mele, ?ar? de ho?i, pro?ti ?i corup?i.

Comentariile sunt închise.