Accident ciudat, la o biserică, în centrul Petroşaniului

Accident ciudat în preajma bisericii ortodoxe din centrul municipiului Petroşani. Un bărbat de 43 de ani a ajuns cu răni la Spitalul de Urgenţă, după ce abia ieşise cu maşina dintr-o parcare.
Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă în zona de unde porneşte zona pietonală, iar  bărbatul abia ieşise din locul în care avea maşina oprită. Din păcate, la câţiva metri a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de scările bisericii, lucru aproape inexplicabil.
„În data de 19.08.2020, ora 08:59, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie, din municipiul Petroşani a avut loc un accident de circulaţie. Din primele cercetări, s-a stabilit ca, un  bărbat in vârstă de 43 de ani, a condus un autoturism din  parcarea unui hotel, spre cartierul Aeroport, iar in dreptul unei biserici, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a acroşat rampa de acces în  interiorul bisericii. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto fiind transportat la spital  pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a spus Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.  Pompierii au fost cei care au sosit imediat la faţa locului şi i-au  acordat primul ajutor.
„Ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială cu  echipamente pentru descarcerare. Am solicitat în sprijin şi o ambulanţă SAJ. La sosirea echipajului la faţa locului, am  constatat că era vorba despre o persoană care nu era încarcerată, dar care prezenta multiple traumatisme, inclusiv craniene. Era conştient, cooperant”, a precizat Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de pompieri militari Petroşani.  Bărbatul aflat la volanul maşinii a fost supus la multor  investigaţii medicale, iar poliţiştii vor stabili cu exactitate cum a fost posibil acest accident.
Diana Mitrache