Abundentã de producãtori la Zilele Recoltei

Administratia Pietelor Petrosani a decis sã nu anuleze manifestarea în urma cãreia locuitorii îsi fãceau aprovizionarea pentru iarnã. Zilele Recoltei editia 2017 urmeazã sã aibã loc între 20 si 22 octombrie.
Motivul pentru care s-a decis ca manifestarea sã se tinã si în acest an este legat de faptul cã foarte multi locuitori ai Petrosaniului îsi fac aprovizionarea profitând de preturile mai scãzute.
”Sunt foarte multe familii care profitã de preturile mai scãzute, pentru cã si în acest an sperãm sã fie o concurentã serioasã între producãtori si sã lase la pret. Noi vom trimite invitatii de la începutul lunii octombrie si ne asteptãm sã vinã majoritatea producãtorilor”, explicã seful Administratiei Pietelor, Sorin Cretu.
„Dacã producãtorii vând scump, nu vãd motivul pentru care lumea ar cumpãra de la ei si nu din marile magazine unde este marfã de import, frumos ambalatã si mai ieftinã. Toti au fost de acord cã vor iesi pe plus dacã vând produse românesti, cu gust, dar si mai ieftin decât la piatã”, spune unul dintre organizatori.
Evenimentul din acest an a fost pus sub semnul întrebãrii dupã ce acoperisul Halei Agroalimentare Petrosani a fost spulberat de o furtunã iar pagubele suferite de Administratia Pietelor se ridicã la aproape 400 de mii de lei.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Abundentã de producãtori la Zilele Recoltei

  • 19 septembrie 2017 la 20:20
    Permalink

    Preturi scazute pe naiba, sunt aceiasi ” producatori ” care sunt si in piata centrala. Acum umfla preturile profitand de acesta brambureala si de cetateni novici si creduli.

Comentariile sunt închise.