A patinat pe drum

Un barbat din Petrila s-a ales vineri dimineata cu masina grav avariata si cu o sperietura pe cinste, dupa ce a derapat pe DN 66 si a intrat intr-o zona verde. Pe mai multe sosele e polei si soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta.

Omul rula pe directia de mers Petrila,Vulcan si, in dreptul minei Livezeni,pe DN 66  a incercat sa evite o masina care intrase in depasire si nu si-a mai putut controla masina. Asase face ca a intrat cu viteza in gardul viu de pe marginea drumului. „A venit unul de pe contrasens,am tras de volan, putin dreapta si am patinat. Cred ca asa am ajuns aici”, a declarat soferul. Ca sa iasa din gard, soferul a fost ajutat de pompierii din zona, dar se pare ca nici nu avea cauciucuri de iarna. Pe mai multe sosele din Hunedoara e polei si soferii suntr nevoiti sa circule cu mare atentie pentru ca traficulse desfasoara cu dificultate.

 

Diana Mitrache

 

Un comentariu la „A patinat pe drum

  • 28 februarie 2017 la 10:57
    Permalink

    Salut, sunt un agent de marketing al unei firme de curatenie. poti sa imi lasi te rog cateva informatii de contact? Sunt interesat sa aflu daca scrii si continut de promovare referitor la topicuri ca firme, amenajari locuinte, curatenie. Apreciez modul tau de scriere si sunt interesat de o colaborare. Multumesc

Comentariile sunt închise.