A omorat un om si a scapat basma curata

Un controversat om de afaceri din Petrosani a scapat basma curata, dupa ce s-a urcat baut la volan si a omorat un om. Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii septembrie 2011, dar expertiza criminalistica a fost finalizata abia acum

In dosarul accidentului mortal provocat de Constantin Grecu s-a finalizat expertiza criminalistica auto, iar acesta il disculpa complet pe controversatul om de afaceri din Petrosani.  „Concluziile expertizei sunt ca victima este vinovata exclusiv de producerea accidentului. Se poate face o noua expertiza, daca se va solicita acest lucru”, a declarat procurorul de caz, Dumitru Ilinca.

Expertii criminalisti au facut masuratori la fata locului si au stabilit ca mortul nu se afla pe trecerea de pietoni, asa cum au spus politistii la vremea respectiva, cand l-au si retinut, pe 24 de ore, pe sofer.

De precizat ca omul de afaceri implicat in accidentul mortal s-a urcat baut la volan. ªoferul, care circula cu viteza mare, a fost testat pentru a se stabili daca a consumat bauturi alcoolice, iar rezultatul a fost pozitiv, de 0,33 la suta in aerul expirat, respectiv 0,65 grame la mie in sange. Politistii au cerut imediat arestarea preventiva a conducatorului auto, dar procurorii l-au pus in libertate, dupa ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona si au concluzionat ca victima nu era pe trecerea de pietoni, ci doar in apropierea ei.

Carmen Cosman

 

4 comentarii la „A omorat un om si a scapat basma curata

 • 15 martie 2012 la 07:39
  Permalink

  si opinia publica tace? inseamna ca este corect ce se intampla.

 • 15 martie 2012 la 09:03
  Permalink

  la ce v-ati fi asteptat…??? normal, mortul este vinovat ca acest inconstient a baut si s-a urcat la volan…a mai lovit o femeie pe trecere de pietoni, si ??? asa legi avem… pentru unii muma, pentru altii ciuma…

 • 17 martie 2012 la 12:55
  Permalink

  Daca ai bani destui, legea e la dispozitia ta ! Ca si in acest caz !

 • 17 martie 2012 la 18:49
  Permalink

  criminal

Comentariile sunt închise.