Transilvania Downhill se anulează

Evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc în Pasul Vâlcan sub denumirea de Transilvania Downhill a fost anulat.  Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au luat decizia de a suspenda activităţile pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus. decizia a fost luată şi având în vedere că numărul cazurilor raportate zilnic este destul de ridicat.
”Cu multă durere în suflet trebuie să recunoaştem faptul că 2020 nu este deloc un an bun pentru Transilvania Downhill. Pe măsură ce numărul cazurilor COVID-19 continuă să crească, situaţia este încă foarte incertă aici în România şi restricţiile nu au slăbit încă prea mult şi se pare că nu prea curând. De asemenea, organizarea de evenimente internaţionale cu atâţia participanţi nu este încă permisă, şi chiar va fi în august nu vom avea timp şi mijloace să pregătim evenimentul în scurt timp. Aşadar, suntem foarte trişti să vă anunţăm că în aceste condiţii Transylvania Downhill Straja este imposibil de ţinut în acest an”, arată organizatorii.
Pentru cei care s-au înscris la Transilvania Downhill Straja biletul este disponibil pentru orice alt eveniment Transilvania Downhill din următorii 2 ani. Dacă din anumite motive cei care deja  s-au înscris nu pot folosi biletul până la sfârşitul sezonului 2022, aceştia  pot solicita o  rambursare.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.