Go Hunedoara este o platformă online, care te „plimbă” prin tot judeţul Hunedoara, arătându-ţi cele mai spectaculoase locuri pe care trebuie să le vizitaţi. Promovăm judeţul Hunedoara din punct de vedere turistic, atât în ţară, cât şi pe plan internaţional. Multe dintre obiectivele turistice din judeţul Hunedoara te provoacă şi îţi stimulează imaginaţia. Acest lucru ne dorim şi noi să facem, prin promovarea turismului hunedorean, pe platforma online Go Hunedoara. Vă invităm să vizitaţi, cu ajutorul site-ului nostru, cele mai spectaculoase castele, (precum Castelul Corvinilor din Hunedoara, ce se bucură de sute de mii de vizitatori), mănăstiri, lacuri glaciare, rezervaţii naturale, staţiuni montane şi balneare, diverse muzee, locuri de cazare inedite, restaurante, parcuri tematice şi destinaţii ecoturistice.

Pentru ca şi vizitatorilor să le uşurăm puţin căutarea, propunem ca cei care deţin locuri de cazare (hoteluri, pensiuni, cabane, case de vacanţă, căsuţe în copaci, etc.) sau localuri pentru alimentaţie să se înscrie pe site-ul nostru. Cu ajutorul unui astfel de parteneriat şi turiştii vor beneficia de un pachet complet atunci când vine vorba de a vizita, de a se caza şi de a mânca în judeţul Hunedoara. Și, pentru că de cele mai multe ori călătorului îşi stă bine cu drumul, aveţi posibilitatea, după ce „călătoriţi” pe site-ul Go Hunedoara, să vă creaţi propriul circuit turistic din judeţ, înainte de a porni la drum. Ba mai mult, noi vă anunţăm şi când sunt organizate anumite evenimente sportive (ciclism montan, maratoane, parapantă, de schi, etc.), muzicale, culturale, tradiţionale (un punct forte al judeţului Hunedoara, căci aici se află mai multe regiuni în care încă se păstrează tradiţiile culinare, vestimenare sau meşteşugăreşti), istorice sau culturale.

Ne puteţi găsi şi pe conturile de social media ale portofoliului nostru digital: Facebook, Google my business, Instagram, Twitter şi YouTube.

„Călătorul vede ceea ce este. Turistul vede ceea ce a venit să vadă.” – G.K. Chesterton

Go Hunedoara

Visit, eat, sleep&relax!