Spitalul municipal Vulcan face angajări. În acest sens se caută medici specialişti sau rezidenţi în ultimul an pentru specialităţile specialităţile pediatrie, cardiologie, neurologie, endocrinologie, medicina de laborator.
Secţia de Pediatrie şi-a suspendat activitatea după ce medicul care ocupa postul a ieşit la pensie, iar ceilalţi medici au optat pentru a-şi desfăşura activitatea în cabinetele medicale individuale.
Pensionarea unuia dintre cei doi medici pediatri de la Spitalul Municipal Vulcan, începând cu data de 1 aprilie 2020 dar şi faptul că linia de gardă nu mai poate fi onorată de medicii de familie care asigurau acest lucru dar care, pe perioada stării de urgenţă, au decis să îşi desfăşoare activitatea doar în  cadrul Cabinetelor de Medicină Individuale (CMI), a determinat conducerea unităţii medicale de la Vulcan să se conformeze normelor în materie de funcţionare şi să dispună suspendarea activităţii secţiei de Pediatrie până la găsirea unei soluţii favorabile pentru reluarea activităţilor specifice acestei secţii.
Cosmin BACIU