Continuă nebuloasele în fotbalul intern. Boierii de la Bucureşti tot construiesc variante pentru realuarea sezonului, cu tot felul de scenarii. Care se duc dinspre liga I spre campionatele judeţene.
Liga I…
… pare a fi sigură cu data de 13 iunie ca restart, cu final de play-off pentru 14-16 iulie. Obligatoriu şi play-out-ul ar trebui finalizat până pe 1 august. Termenul impus de UEFA pentru a fi anunţate echipele participante în cupele europene este de 20 iulie, deci, aproape la limita încheierii ligii I în România.
În Cupa României….
… FRF susţine în continuare ideea disputării semifinalelor (FCSB, Dinamo, Sepsi Sf. Gheorghe, Politehnica Iaşi) în dublă manşă, tragerea la sorţi urmând a avea loc la începutul lunii iunie. Gazda finalei, va fi, deocamdată, Craiova dar se ia în discuţie şi Bucureşti-ul, dacă va fi o finală FCSB – Dinamo. Pentru disputarea finalei sunt avansate două date, 15 iulie sau 18-19 iulie.
Promovarea şi retrogradarea…
… sunt alte două dileme. Nu se ştie dacă se va juca  în dublă manşă sau numai într-una. Prima variantă ar fi 5-6 iunie, iar dacă va fi şi un al doilea joc, pe 10-11 august. Dar se vehiculează şi varianta cu un singur joc de baraj.
Liga a II-a…
… va avea acel play-off cu primele şase clasate (UTA, CS Mioveni, Turris Tr. Măgurele, FC Argeş, Petrolul, Rapid). Primele trei clasate UTA, CS Mioveni şi Turris, vor disputa trei meciuri acasă, iar FC Argeş, Petrolul şi Rapidul vor susţine doar două jocuri pe stadioanele proprii. Play-off-ul ligii a II-a va începe pe 4 iulie.
Liga a IV-a…
… este preconizată de a începe în week-end-ul 20-21 iunie, din care au mai rămas trei etape din sezonul regular, în judeţul Hunedoara. Primele 6 clasate vor participa la un turneu play-off, fiecare cu fiecare, după varianta ligii a II-a, câştigătoarea urmând a participa la un baraj în trei, pentru promovarea în liga a III-a. Încă nu se cunosc clar datele pentru această fază.
Sezonul 2020-2021…
… va lua startul în week-end-ul 15-16 august, finalizarea lui fiind impusă de UEFA până pe 20 mai 2021, din cauza programării Campionatului European.
GENU TUTU

 

Hent cu mana

Fata lu tata…

Gigi Becali rămâne acelaşi mare impostor, care pozează în Dumnezeu pe Pământ. Pentru unii. Ciobanul din Pipera a înjumătăţit salariile celor mai mulţi dintre jucătorii FCSB-ului, suspendând  contractele celor pe care nu-i mai doreşte.  În schimb, fiica lui MM Stoica, sclavul său preferat, Teodora Stoica (25 ani) a rămas neumblată  la salariu.  Un salariu  nejustificat de 2000 de euro, într-un aşa-zis departament de  marketing, care de fapt nu există decât pe hârtie! Până şi lui Helmuth Duckadam directorul (!?) de  imagine, marele filantrop Becali i-a redus salariul cu 50 la sută. Şi uite astfel ”generosul de la Athos” a economisit cam 1 milion de  euro din salariile înjumătăţite ale  fotbaliştilor pe  perioada 1 martie – 30 septembrie 2020. Doar Teodora Stoica, acest noname, a rămas pe poziţii. 2000 de euro salariu, numai pentru că eşti fata lui tata MM.  Dă-o naibii de  vrăjeală, nea Gigi!
PS. O altă cugetare de om cu carte scăpată pe facebook: ”Îmi bag p…. în faţa ta (nn Belodedici) şi a lui Mulţescu. Cel puţin Moraru ăla e un alcoolic, de nivelul lui Andone. Băga-mi-aş p…. în pârliţii mătii, fotbaliştii p…. aţi fost! Să moară mama dacă nu. Nişte idioţi, oi rătăcite, proşti ca noaptea”. Semnat, Cornel Dinu zis ”Procurorul”.