Campingul de la Valea Iarului s-a deschis şi în acest sezon. Noile reguli au schimbat, însă, şi petrecerea timpului liber în natură.
Cei de la Campingul Valea Iarului au redeschis, însă se ţine cont de regulile de distanţare socială.  ”Campingul Valea Iarului funcţionează în această perioadă doar cu 7 corturi, pentru respectarea recomandărilor privind distanţarea fizică”, arată organizatorii.
Într-o eră în care agitaţia ne caracterizează, există un loc unde timpul capătă alte dimensiuni. În inima Retezatului, există un loc, într-o poiană ascunsă în munţi, departe de zgomotul maşinilor, unde oricine se poate rupe complet de cotidian pentru a se regăsi.
Este vorba despre Campingul Valea Iarului. Campingul Valea Iarului e aşezat sub crestele falnice ale Iorgovanului, în poiana de la intrarea în Valea Iarului, departe de zgomotul maşinilor şi de semnalul de la telefonul mobil. Zona, de o frumuseţe ireală, se întinde până spre circurile glaciare din munţii Retezat, dezvoltate în calcar dolomitic, de fapt una dintre cele mai mari zone carstice din ţară.
Fiecare cort este încălzit, are trei paturi confortabile precum şi o terasă mică, mobilată, în aer liber. Prosoapele şi lenjeria de pat sunt asigurate iar locaţia dispune de toalete şi duşuri comune, căldura necesară fiind furnizată doar de panouri solare. Ca şi dotări turiştii mai au la dispoziţie o sală de mese în natură, cu posibilitatea de a-şi face singuri ceaunul său frigăruile, precum şi un bar complet utilat, cu preţuri la băuturi comparabile cu cele din oraş.
Cosmin BACIU