Strada Liliacului situată in spatele Pieţei Agroalimentare ”Cina” din Lupeni, una din cele mai circulate zone din oraş, a intrat reparatii capitale.
Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă a fost prezent vineri, 22 mai in zonă, la debutul lucrărilor care vor avea loc aici. Vor fi executate, mai întâi, lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, care servesc clădirile din cartier, urmând ca după finalizarea acestora  să fie executate şi o serie de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere şi pietonale, iar la final pe strada Liliacului se va turna un nou covor asfaltic. ”Am inceput lucrările de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare pe strada Liliacului, în spatele Pieţei Agroalimentare ”Cina” din Lupeni şi la finalizarea acestora va fi reabilitată infrastructura rutieră şi pietonală urmată de turnarea covorului asfaltic. Vom face tot posibilul să corelăm cât mai bine cele două proiecte.
Aşa cum am promis, lucrările de infrastructură pe care le avem în vedere pentru perioada următoare în municipiul Lupeni vor viza diverse străzi, trotuare şi alei pietonale din interiorul cartierelor de locuinţe, dar şi străzile care deservesc cartierele de case. Am început, după cum am mai spus, cu  strada Retezatului. Lucrăm, de asemenea, în zona C.A.P., în cartierul Viitorului şi acum deschidem acest nou şantier pe strada Liliacului. Sunt investiţii necesare pe care le facem în primul rând pentru a ridica gradul de confort al cetăţenilor care locuiesc în aceste zone, dar şi pentru a îmbunătăţii accesul maşinilor şi pietonilor în zonele rezidenţiale ale municipiului Lupeni”, declară primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.
Municipiul Lupeni se află de o bună perioadă de timp intr-un amplu proces de modernizare, aici se derulează mai multe proiecte care au ca obiect reabilitarea infrastructurii rutiere, aleilor, trotuarelor, reabilitarea şi modernizarea parcurilor, clădirilor din domeniul public totul având ca scop final creşterea gradului de confort şi al calităţii vietii cetăţenilor municipiului Lupeni, precum şi a celor care vizitează sau tranzitează zona.