Două maşini lovite, un rănit, totul din cauza unui inconştient

Accidentul în care un autoturism a sărit pur şi simplu de pe drum a avut loc pe DN66, la Ciopeia, din cauza unui alt şofer inconştient. Individul din urmă, de 40 de ani, din judeţul Caraş Severin, conducea o autoutilitară pe DN 66, în localitatea Sântămărie Orlea.
Avea în camionetă un butoi încărcat cu aproximativ 200 de litri de motorină, dar nu l-a asigurat cum trebuie. Recipientul a căzut pe drum, pe sensul opus de mers, acolo unde circula autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din judeţul Gorj, care nu a putut evita impactul cu încărcătura căzută pe carosabil. Gorjeanul şi-a avariat maşina iar motorina s-a scurs pe drum.
”Tot pe sensul de mers Petrosani- Hateg circula şi autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Baru, care din cauza peliculei de motorină formată pe carosabil s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers, în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 31 de ani”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele vinovatului. Drumarii de la SDN Deva au intervenit pentru curăţarea carosabilului de combustibil, pentru că riscul unor alte accidente era iminent.
Maximilian Gânju

Advertisements