Injecţie de fonduri la Complexul Energetic Hunedoara

Complexul Energetic Hunedoara a primit o gură de oxigen.
Ajutorul financiar vine din partea Primăriei municipiului Deva, care a plătit Complexului Energetic Hunedoara suma de 345.034,02 lei, reprezentând subvenţii privind acoperirea diferenţei de preţ la energia termică livrată populaţiei în luna aprilie 2020.
Administraţia publică locală subvenţionează preţul la energia termică pentru devenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, ca o măsură de protecţie socială, ţinând cont de veniturile reduse ale acestei categorii de populaţie.
Valoarea subvenţiilor acordate de la bugetul local al municipiului Deva pentru acoperirea integrală a diferenţei dintre preţul de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice  livrată populaţiei a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 403/2019.
De la începutul acestui an şi până în prezent, Primăria Deva a plătit Complexului Energetic Hunedoara pentru energia termică furnizată populaţiei de către Termocentrala Mintia, subvenţii în  valoare totală de 2.618.079,79 lei.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Injecţie de fonduri la Complexul Energetic Hunedoara

  • 15 mai 2020 la 12:31
    Permalink

    e penibil ,dupa ce pretul pe Gcal e cel mai mic din lume iar primaria Deva are datorii de 1.000000lei sa iti faci campanie si sa spui ca ajuti CEH sau Mintia, cand ei presteaza un serviciu care ii aduce pierdere , DOAR PENTRU A INCALZI DEVA SI PRIMARUL CULEGE VOTURI

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.