Spaima Văii Jiului a ajuns iarăşi în arest

Nici o măsură educativă, nici o păsuire a magistraţilor, nimic n-a funcţionat în cazul tinerei din municipiul Lupeni, condamnată în cazul mai multor furturi. Adolescenta a ajuns iarăşi după gratii, de această dată pentru o serie de furturi comise în Petroşani.
M. Geanina Larisa a acţionat în tot judeţul, de regulă ajutată de complici minori. Şi acum, în cazul furturilor din Petroşani, tânăra a avut ”ajutor” un minor. Ea cât şi minorul de 16 ani, tot din Lupeni, sunt autorii a trei furturi de portofele şi telefoane mobile.  În două zile, cei doi au furat poşeta unei angajate de la o firmă din Petroşani, în ea fiind suma de  500 lei, telefonul mobil, carduri şi acte. O altă victimă este un bărbat de 66 de ani. Omul era la Serviciul Taxe şi Impozite Petroşani, s-a aşezat la o masă pentru a completa un formular, a pus borseta lângă el, pe masă, iar după ce a terminat de completat documentul a constatat lipsa borsetei (în care se aflau mai multe carduri bancare, acte de identitate şi un telefon mobil).
Cei doi au mers apoi în Piaţa Centrală din Petroşani,  unde au făcut o altă victimă. I-au furat borseta în care avea  cheile de la trei autoturisme. Procurorii au cerut arestarea preventivă a celor doi iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroşani a admis propunerea. Tânăra a comis ani în şir zeci de furturi, atât din societăţi comerciale cât şi din locuinţele nesupravegheate. La ultima pedeapsă a comis furtul în văzul lumii, într-o farmacie din municipiul Lupeni. I-a cerut  farmacistei să-i dea lapte praf iar când aceasta n-a fost atentă, adolescenta a băgat mâna în casa de bani. În cazul în care va fi condamnată pentru această nouă infracţiune va ajunge într-un  penitenciar.
M. Geanina Larisa a fost găsită vinovată şi pentru un furt comis în Deva. A intrat în vestiarul angajaţilor unei societăţi şi a furat tot ce a găsit de valoare. Şi atunci a avut complice un alt minor.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Spaima Văii Jiului a ajuns iarăşi în arest

  • 11 mai 2020 la 23:46
    Permalink

    Dac? e situa?ie de urgen?? pedeapsa dubla..

Comentariile sunt închise.