Cristian Tamaş, administrator Complex Rusu: ”Orice întârziere privind deschiderea sectorul Horeca şi de evenimente, ne va aduce în lumea a treia a turismului”

Printr-o postare pe un site de socializare, administratorul Complexului turistic Rusu din staţiunea turistică Parâng, Cristian Tamaş, atrage atenţia asupra situaţiei critice în care se află sectorul HORECA, respectiv turismul.
În opinia lui Cristian Tamaş, cu cât se amână mai mult deschiderea acestui sector economic cu atât mai mult situaţia va fi mai delicată.
“Speram că, de la 1 Iunie, Guvernul să deschidă măcar exteriorul restaurantelor şi hotelurilor, cu distanţare socială normală, considerăm că având complexul de 25.000 mp(2,5 ha) putem asigura complet siguranţă clienţilor şi angajaţilor, la nivel mult superior faţă de supermarketuri, frizerii şi muzee.E clar că orice întârziere va distruge sectorul Horeca şi de evenimente, ne va aduce în lumea a III-a turistică”, spune Cristian Tamaş. Potrivit administratorului Complexului Rusu, acesta rămâne în continuare închis până la momentul în care guvernanţii finalizează măsurile de deschidere, pe criterii de siguranţă şi predictibilitate (deschiderea doar a camerelor fără alte facilităţi şi fără turism înseamnă ZERO).
“Noi garantăm siguranţa clienţilor (avem solicitări chiar şi acum multe, de asta şi este urgenţa măsura deschiderii teraselor), dar voi, domnilor guvernanţi, nu garantaţi deloc viitorul turismului!!!”, a conchis Cristian Tamaş, administrator Complex Rusu.

Advertisements

2 comentarii la „Cristian Tamaş, administrator Complex Rusu: ”Orice întârziere privind deschiderea sectorul Horeca şi de evenimente, ne va aduce în lumea a treia a turismului”

  • 11 mai 2020 la 09:58
    Permalink

    Ba baiatule, oricum tot turismul din Parang este in lumea a treia de vreo 30 de ani, doar ca se astepta si o reunoasterea oficaial din partea voastra.

  • 11 mai 2020 la 23:41
    Permalink

    nu doar turismul din zona e de lumea a 3-a….ci intreaga zona …mergeti in orasele civilizate si vedeti ce inseamna 3 stele la o pensiune sau la un hotel….si pe urma mergeti la o pensiune sau la un hotel de 3 stele din valea jiului…..ca sa va dati seama de realitate

Comentariile sunt închise.