După aproape două luni de zile s-au redeschis ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor la Petroşani.  Toţi cei care doresc să-şi achite taxele o pot face la instituţiile subordonate Primăriei municipiului Petroşani. Condiţia principală rămâne acea distanţare iar fiecare persoană va fi obligată să poarte mască de protecţie la intrarea în spaţiile închise.
”S-a redeschis serviciul de Taxe şi Impozite cu nişte restricţii şi cu nişte reguli de păstrare a distanţării sociale, adică intră cu mască câte unul sau doi în spaţiile respective astfel încât să nu existe riscul  contaminări cu COVID-19. Încet redeschidem toată activitatea primăriei în ceea ce înseamnă relaţia cu publicul şi primirea şi eliberarea de documente. Acelaşi lucru este valabil şi pentru chirii, am mutat casieria de la etajul doi, la parter astfel încât accesul să fie cât mai facil şi posibilitatea de a intra în contact cu angajaţii primăriei să fie cât mai redus. Amânarea la plată rămâne valabilă şi rămâne valabilă şi ne perceperea de penalităţi la întârzierile de la concesiuni”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroşani.
Chiar dacă toate aceste birouri au fost deschise şi cei care doresc pot merge să-ţi plătească toate acele taxe, administraţia de la Petroşani a păstrat acea amânare de la achitarea taxelor şi impozitelor locale până la data de 30 iunie.
Cosmin BACIU