Hoţii atacă minele aflate în proces de demolare

Mina Paroşeni, aflată în plin proces de închidere şi ecologizare, a fost atacată de hoţii. Poliţiştii spun că aceştia au dat atacul timp de mai multe zile, după ce au bănuit că în incinta fostei unităţi ar găsi materiale pe care să le poată revinde.
Cei care au observat furturile, au sunat la 112. „În data de 04.05.2020, în jurul orei 17:30, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că, în perioada 01-04.05.2020, persoane necunoscute au pătruns în incinta Minei Paroşeni, de unde au sustras mai multe bunuri (cabluri din cupru, fier vechi etc.) care se aflau depozitate pe perimetrul minei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi bărbaţi din municipiul Vulcan, în vârstă de 21 şi de 39 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii sesizate.  Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, a spus Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
La mina Paroşeni, zilele trecute a fost demolat un puţ uriaş, iar hoţii continuă să de atacul, aşa cum fac şi la unităţile viabile, căutând diverse materiale refolosibile.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.