Conducerea ApaServ Valea le recomandă abonaţilor să îşi plătească facturile prin intermediul aplicaţiilor online, pentru a evita folosirea propriu-zisă a bancnotelor. Nu se percep comisioane suplimentare pentru plata online, iar această variantă este mai sigură în acest moment.
”Modalităţile de plată la ApaServ sunt multiple. Plată cash sau non cash la casieriile ApaServ, adică poţi plăti cu bani sau cu cardul. Se poate plăti şi la partenerii noştri non bancari, PayPoint sau UnuDoi, unde se poate face plata cash, iar plata non cash se poate face accesând site-ul nostru şi în conturi bancare care sunt deschise la BCR şi la Banca Transilvania. Acestea sunt RO95RNCB0165020190090001 deschis la BCR şi RO11BTRLRONCRT00H3235502 deschis la Banca Transilvania. Cel mai uşor mod de a gestiona facturile este realizarea unui cont online şi pentru acest lucru noi pe site-ul nostru avem un filmuleţ  prin care se explică foarte clar cum se poate face acest cont online. Avantajul este că ai acces 24 din 24 la acest cont şi pe portal se găsesc toate informaţiile pentru a gestiona facturile, se pot transmite indexurile pentru abonaţii  casnici şi gospodăriile  individuale. Se primeşte factura în contul online şi nu în ultimul rând se pot face plăţile online”, a declarat Cristian Ionică directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.
Specialiştii susţin că noul coronavirus poate fi contactat şi de pe diferite suprafeţe, astfel că se recomandă utilizarea plăţilor online. Astfel, cei de la ApaServ Valea Jiului au realizat şi un clip prin intermediul căruia le arată abonaţilor care este modalitatea creării contului pentru plata online.
Cosmin BACIU