Doamna deputat Monica Iacob Ridzi, candidat pe colegiul est al Vãii Jiului – Petrosani, Petrila, Aninoasa, face apel la o campanie electoralã decentã, civilizatã care sã se bazeze pe principiile democratiei si ale unui stat european. De la începutul campaniei electorale , afisele candidatului Monica Iacob-Ridzi au fost rupte, iar bannerele au fost vopsite.

”Este inadmisibil ceea ce se întâmplã. Nu-mi vine sã cred cã, într-o perioadã atât de scurtã, derapajele electorale au atins asemenea cote ale dispretului uman.

Cei de la USL au declarat cã vor o campanie electoralã curatã, una bazatã pe proiecte, pe dialog si pe dezbatere.

Observ cã realitatea nu coincide cu ceea ce au declarat public si, în consecintã, mi-au rupt afisele, mi-au tãiat bannerele si le-au stropit cu vopsea. Pe mine nu mã vor atrage în jocul lor murdar chiar dacã vor continua cu tot felul de sicane si presiuni.

Am doar rugãmintea ca acesti candidati sã-si demonstreze maturitatea politicã si îi invit sã participe alãturi de mine la o dezbatere civilizatã pe teme de interes pentru comunitatea localã”, a declarat  doamna deputat Monica Iacob-Ridzi.

Doamna deputat a depus plângere la politie în vederea identificãrii tuturor persoanelor care au recurs la distrugerea materialelor electorale.

Biroul de presã

Cabinet deputat Monica Iacob-Ridzi