Condamnat pentru că a tâlhărit o bătrână

Individul din Caracal a tâlhărit o bătrână din municipiul Lupeni. A fost judecat pentru tâlhărie calificată şi condamnat la închisoare cu suspendare. Îi luase bătrânei 7 lei.
N. Delpiero Marcel, tânărul de 18 ani, din Caracal, aciuit prin Valea Jiului a atacat, la finele  anului trecut, o femeie în municipiul Lupeni. Individul şi-a urmărit victima şi a lovit-o în cap, ca mai apoi să o jefuiască. Judecătoria Petroşani l-a găsit vinovat pe individ şi l-a condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare. Instanţa a stabilit totodată şi un termen de supraveghere de 3 (trei) ani, cu începere de la data rămânerii definitive a sentinţei. Tânărul are obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Olt sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate, dar şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare în cadrul Primăriei comunei Grădinile sau în cadrul Primăriei comunei Studina, judeţul Olt. Pensionara atacată nu s-a constituit parte civilă în cauză, iar prejudiciul de 7 lei a fost restituit femeii de inculpat. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Individul a fost prins imediat după comiterea faptei şi a recunoscut tâlhăria în faţa poliţiştilor, dar  a indicat şi locul unde a abandonat bunurile sustrase de la victimă, respectiv un telefon mobil, actele de identitate şi 7 lei. Cum ”prada” era prea mică, tânărul i-a luat şi plasa cu alimentele pe care femeia de 65 de ani le cumpărase de la un magazin aflat în apropiere. Pentru că lovitura a fost foarte puternică,  victima a ajuns la Centrul Primiri Urgenţe Lupeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Condamnat pentru că a tâlhărit o bătrână

  • 9 aprilie 2020 la 08:08
    Permalink

    Ce condamnare cu suspendare ,voi va auziti ce spuneti ??? si mai ales ce sentinte dati ??? Deci individul sau indivizii ca cei ca el o sa fie tot mai multi in perioada urmatoare nu o sa aiba nici o treaba .Deci o loveste in cap pe femeie ,la aceasta lovitura cauzatoare de moarte tu vii cu asemenea condamnare ..Mai tata direct in inchisoare …nu va stiti luati exemplu de la altii ..haosul inca nu a inceput dar vine cat de curand ,foamea te face sa gandesti dar nu in directia buna …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.