Parcul auto al Apa Serv – monitorizat prin GPS

 Nici un director, sef de serviciu ori angajat al operatorului de apã si canal nu va mai avea voie sã meargã la cumpãrãturi cu masina institutiei.

Conducerea Apa Serv Valea Jiului vrea sã stopeze furturile si pierderile iar pe lângã mãsurile luate împotriva consumatorilor, a trecut si la curãtenie în propria ogradã. Prima decizie a fost ca dupã terminarea programului de lucru, fiecare masinã din parcul auto sã fie garatã în curtea institutiei. Nici un sef nu mai are voie sã-si ia autoturismul de serviciu acasã, iar în scurt timp toate masinile vor fi dotate cu sistem de urmãrire prin GPS. „S-a terminat cu situatiile de genul în care toate parcãrile supermarketurilor erau pline de masinile Apa Serv pentru sefii mergeau cu masina de serviciu la cumpãrãturi. Dupã ora 15 toate masinile sunt garate în curtea regiei, nimeni nu mai merge acasã cu masina de serviciu. Si eu merg cu masina personalã la muncã, restul sefilor de ce nu pot. În fiecare lunã sunt costuri cu carburantii pentru masini de 60 de mii de lei, trebuie sã facem si economie”, a declarat, Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului. Avram merge mai departe si spune cã dupã ce si-a lãsat subordonatii cu functii de conducere fãrã masini de serviciu, va dota fiecare autoturism cu sistem de monitorizare prin GPS.

În acest fel se va cunoaste exact traseul fiecãrei masini, iar angajatii nu mai pot minti cã au fãcut deplasãri în interes de serviciu iar în realitate si-au rezolvat alte probleme. Pe de altã parte, Avram recunoaste cã nu va fi deloc popular printre sefii de servicii din Apa Serv mai ales cã le-a tãiat si lefurile cu 5 procente, însã spune cã treaba lui este sã facã regia sã meargã si mai putin sã câstige simpatia unora.

Maximilian Gânju

4 comentarii la „Parcul auto al Apa Serv – monitorizat prin GPS

 • 15 noiembrie 2012 la 01:23
  Permalink

  Foarte bine domnule director general pentru ideile bune pe care le aveti dar la angajatii dvs.(in speta,muncitorii,pleava care tine in spate aceasta regie,societate),ar trebui sa va ganditi putin mai mult,au copii acasa,au familii si unii dintre ei nu pot intretine o familie cu un salariu de 750Ron. Poate pe viitor va veti gandi si la acesti oameni…

  Răspunde
 • 15 noiembrie 2012 la 01:30
  Permalink

  Saracii sefi,auzi 5% le-au taiat din salariu… Un fleac,pe langa beneficiile pe care le au. Doar isi plimba fundul ala mare al lor de pe un scaun pe altul,de la un birou la altul,mai o barfa,o cafea si uite asa trec 8ore pentru cei de la birouri,unii nefacand nimic,timpul trece,leafa merge…..

  Răspunde
 • 15 noiembrie 2012 la 17:32
  Permalink

  Campanie electorala cu ieftinirea apei in Valea Jiului. Praf in ochi aruncat fraierilor pentru a castiga un vot un plus de la prosti. Nimeni nu va ieftini apa nici Vochitoiu nici papa de la Roma. Vrajeli electorale.Mai dati o semnatura pentru PPDD pentru a ieftinui apa. Minciuni! Politica e cea mai mare curva a societatii romanesti din care profita smecherii fraierind fraierii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.