Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara se pregăteşte să înceapă lucrările de investiţii cuprinse în Programului anual de întreţinere a drumurilor judeţene.
În acest sens, administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, alături de primarul comunei Hărău, Lucian Weber, au verificat starea DJ 107 A – drum judeţean inclus în  procedura de investiţii în cel mai scurt timp. “Consiliul Judeţean Hunedoara va da startul lucrărilor în cadrul Programului anual de întreţinere a drumurilor judeţene. Investiţiile publice sunt un motor de dezvoltare locală, aşa că ele trebuie să continue, mai ales în actualul context economic atât de dificil. Oamenii au nevoie de locuri de muncă, de siguranţa zilei de mâine”, declară Costel Avram.
În altă ordine de idei, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean, consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate creşterea contribuţiei pentru Salvital Hunedoara de la 7 la 10 lei. O promisiune îndeplinită faţă de paramedicii Salvital, care trebuie să aibă aceleaşi salarii ca şi ceilalţi colegi ai lor. Şi tot în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţeani, a fost aprobată rectificarea bugetară pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, respectiv ca managementul unităţii să poată utiliza cei 1,450 milioane de lei din donaţii pentru achiziţionarea a tot ceea ce este de urgenţă şi necesar în lupta cu COVID -19.
Asta în condiţiile în care sâmbătă, 120 de cadre medicale vor ieşi din carantină. Pentru ei, urmează o altă perioadă de 14 zile de izolare, iar Consiliul Judeţean Hunedoara a asigurat condiţiile necesare de cazare în două unităţi hoteliere din Deva.
“! Dragi hunedoreni, haideţi sa fim cu toţii parte a SOLUŢIEI si NU A PROBLEMEI.!  Staţi acasă, să oprim răspândirea virusului, aşa suntem parte a soluţiei. Noi toţi trebuie sa fim responsabili.!”, i-a îndemnat administratorul public, Costel Avram pe hunedoreni.