Simota, scos din cãrtile / CNH ATOMIS mai pierde un contract

C onsiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor a respins contestatia formulatã de ATOMIS, societate controlatã de omul de afaceri Alin Simota, împotriva Companiei Nationale a Huilei.

Reprezentantii societãtii ATOMIS au contestat adresa cu numãrul 3961/17.10.2012 privind comunicarea rezultatului procedurii de atribuire prin „cerere de oferte”, a contractului de achizitie publicã de lucrãri având ca obiect „Lucrare constructii montaj amenajare statie de compresoare Lonea III Jiet” si au solicitat anularea actului contestat si continuarea procedurii de atribuire prin reevaluarea ofertelor. În urma analizãrii contestatiei, Consiliul NAtional pentru Solutionarea Contestatiilor” respinge ca nefondatã, contestatia formulatã de S.C. ATOMIS S.R.L., cu sediul în municipiul Petrosani, str. Gheorghe Doja nr. 2 – 4, judetul Hunedoara, în contradictoriu cu autoritatea contractantã COMPANIA NATIONALÃ A HUILEI SA, cu sediul în municipiul Petrosani, str. Timisoara nr. 2, judetul Hunedoara si dispune continuarea procedurii de atribuire”, se aratã în decizie.

Este vorba de un contract estimat la suma de 500 de mii de lei, pe care Simota l-a pierdut în urma procedurilor de atribuire. În urma realizãrii investitiei se doreste urmãreste montarea unei statii de compresoare ce se situeazã în incinta secundarã a minei Lonea III – Jiet în constructia casei existente si extinse. În aceastã statie de compresoare se vor monta 6 bucãti de compresoare elicoidale tip GA – 250 Atlas – Copco ce sunt redistribuite (transferate) de la statia de compresoare Valea Arsului Lonea.

Simota pierde contestatiile pe bandã rulantã

În urmã cu câteva luni, Simota a mai pierdut un contract cu Primãria orasului Uricani. La momentul respectiv era vorba de proiectul privind „Modernizarea, reabilitarea, dotarea cu echipamente de specialitate a cabinetelor ambulatoriu Uricani”. Societatea perdantã a depus o contestatie la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, însã aceasta a fost respinsã. Reprezentantii societãtii cereau celor de la CNSC reevaluarea ofertelor. Reprezentantii Consiliului au respins cererea celor de la societatea controlatã de Alin Simota, iar dupã solutionarea tuturor contestatiilor, contractul a fost atribuit celor de Zona D.

Monika BACIU

 

Un comentariu la „Simota, scos din cãrtile / CNH ATOMIS mai pierde un contract

  • 15 noiembrie 2012 la 09:15
    Permalink

    Locul lui Simota este pentru multi ani la Barcea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.