Sub aburul alcoolului au rupt doi stâlpi ornamentali într-un parc din Petrila

Doi indivizi din Petrila sunt în atenţia poliţistilor după ce în data de 3 aprilie 2020, vineri seara, în jurul orei 21:00, au distrus doi stâlpi ornamentali care erau montaţi în Parcul din Colonia Brătianu (Zona Lonea).
La primele informaţii aflate pe surse, indivizii erau sub influenţa alcoolului, iar ceea ce este mai grav, este faptul că nu aveau ce căuta la acea oră în parc, în România fiind declarată ”stare de urgenţă”.
Valoarea totală a prejudiciului creat de aceştia depăşeşte 4000 de lei, iar investiţia făcută de administraţia de la Petrila în Parcul din Colonia Brătianu este una nouă, acest parc intrând în reabilitare totală din 2019. Cei doi indivizi vor fi cercetaţi penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal.

Totodată, aceştia vor trebui să răspundă şi contravenţional pentru faptul nejustificat al prezenţei acestora în parc. ”Fac un apel la spiritul civic al cetăţenilor din oraşul Petrila ca, la posibilele acte de vandalism pe care le observă, să sune la Poliţia Locală, pentru că altfel noi, administraţia, încercăm să înfrumuseţăm parcurile şi zonele din oraş, iar cei lipsiţi de educaţie, bun simţ şi rea voinţă distrug cu bună ştiinşă ceea ce facem cu mari eforturi financiare şi umane”, a declarat primarul oraşului Petrila, Vasile Jurca. Numărul de telefon al dispeceratului Poliţiei Locale este: 0757 034 400

Un comentariu la „Sub aburul alcoolului au rupt doi stâlpi ornamentali într-un parc din Petrila

  • 6 aprilie 2020 la 21:38
    Permalink

    Sa se aplice legea, fara comentarii. In Romania numai asa se mai linistesc unii ,parcul din Bratianu
    reprezinta o emblema a lonenilor si nu numai a lor, ca de altfel si cel de langa Politia orasului

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.