Bugetul local al municipiului Petroşani a fost rectificat. Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi privind alocarea unor sume de bani către Spitalul de Urgenţă din Petroşani. Unitatea medicală are nevoie de finanţări, dată fiind situaţia epidemiologică cauzată de infecţiile cu noul coronavirus.
”Am propus consiliului local rectificarea bugetară de 3,4 miliarde de lei din carea 2,7 miliarde lei vor merge către Spitalul de Urgenţă Petroşani şi 700 milioane de lei pentru operaţiunile de dezinfecţie pentru domeniul public şi scările de bloc”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.
În plus, municipalitatea de la Petroşani a rectificat bugetul cu suma de 20.000 de lei, bani care sunt  redirecţionaţi către Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru achiziţionarea unuu microscop anatomopatologic şi a unui microtom.  Totodată,Spitalul de Urgenţă din Petroşani a primit sponsorizări în valoare de 97,38 mii lei,adică 97.380 lei. Suma de 48.380 lei va fi utilizată pentru achiziţionarea de materiale sanitare, iar 49.000 de lei pentru achiziţia unui aparat de testare COVID-19.
Cosmin BACIU