O crimă înfiorătoare a avut loc, la finele săptămânii trecute, în cătunul liniştit din Dâlja Mică. O femeie a fost găsită cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge, iar soţul ei spânzurat. Un vecin a descoperit totul, în timp ce  tatăl bărbatului stătea indiferent cu copilul celor doi de numai 3 ani.
Povestea a zguduit întreaga comunitate de momârlani harnici din Dâlja, după ce un vecin a sunat la 112. Omul a văzut corpul fetei de 26 de ani şi, când s-a dus să o ridice, a observat sângele închegat deja. Înfiorător este că socrul femeii ştia şi nu părea să fi făcut ceva.
„Drumul meu trece pe lângă casa lor şi, când am ajuns la 3 metri de casă, am văzut-o căzută jos. Credeam că  acăzut  şi a dat cu capul de gard. M-am uitat la ea să văd dacă mişcă, să o ajut şi sângele era deja închegat. Picioareel i se albiseră. Am văzut bătrânul că stătea cu fetiţa ei de 3 ani în braşţe şi se uita pe geam. I-am zis că Alexandra e căzută şi el mi-a zis că e căzută mai demult”, a spus, într-o relatare pentru Mondo Tv omul care a găsit-o pe fată şi care, ulterior a sunat la 112.
Omul a încercat să îl sune şi pe soţul femeii, dar acesta avea telefonul închis. Ulterior, anchetatorii l-au găsit şi pe el spânzurat. Avea urme de tăieturi  în dreptul inimii. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au demarat o anchetă.

”În data de 28.03.2020, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara” spune Carla Strujan purtător de cuvânt la IPJ Hunedoara.
Trupurile fără viaţă au fost preluate de serviciul de medicină legală, pentru necropsie.  În urma lor, o copilă de 3 ani a rămas orfană. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat între cei doi soţi, dar, mai ales, de ce tatăl bărbatului care se presupune că a ucis-o pe femeia de 26 de ani stătea impasibil.
Diana Mitrache
Foto MONDO TV