Vulcanul are un nou viceprimar: POMPILIU BARBU PSD

Consiliul Local al municipiului Vulcan s-a intalnit in prima sedinta de exceptie, la care presa nu a avut acces, din cauza epidemiei cu noul COVID.
Pentru functia de viceprimar, ramasa vacanta dupa plecarea lui Cristian Merisanu, au luptat Angela Stoica, fost viceprimar inaintea lui Merisanu si Pompiliu Barbu.
Consiliul Local, format in majoritate de membri PSD, l-a desemnat pe Pomiliu Barbu de la PSD pentru a fi viceprimar pana la viitoarele alegeri. Scorul a fost de 14 la 4 in vfavoarea noului ales.
Functia de viceprimar a ramas vacanta la inceputul acestei luni, cand Cristian Merisanu a plecat, odata cu alti consilieri, toti inscriidu-se in Pro Romania. Mandatul acestuia a fost de 4 ani, dar avea o vechime in PSD de 12 ani.

Diana Mitrache
Foto sursa Facebook

4 comentarii la „Vulcanul are un nou viceprimar: POMPILIU BARBU PSD

 • 27 martie 2020 la 13:54
  Permalink

  Nu ne intereseaz?.. Ora?ul e plin de câini vagabonzi.. Praf ?i mizerie. Sp?la?i ba! .. Str?zile astea..

  Răspunde
 • 27 martie 2020 la 15:02
  Permalink

  Ha, ha…are orasul viceprimar, mama ce stire! Dar unde sunt politistii comunitari, politistii si alti reprezentanti ai statului care ar trebui sa patruleze pe strazi pentru respectarea ordonantelor emise???? Stau la cafea in primarie, iar pe strazi bancile sunt pline, in fata Postei grupuri de cetateni (bineinteles de etnie roma) care stau dupa ajutoarele sociale cate 4-5 grupati la taclale, pe strazi persoane peste 65 de ani indiferent de ora si exemplele ar putea continua….Dar domnul primar si consilierii (catelusii cu capul plecat) habar nu au si nu le pasa, indemnizatia sa iasa!

  Răspunde
 • 27 martie 2020 la 18:38
  Permalink

  de aceea spun eu PNL+PSD= aceasi mizerie

  Răspunde
 • 27 martie 2020 la 20:51
  Permalink

  Da le frica .sa nu ia covid .stau izolati la caffea cu primarul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.