Mâncare alteratã si circuite nefunctionale. Asta au gãsit medicii care asigurã siguranta alimentelor si care au controlat benzinãriile din Valea Jiului. La una dintre ele, care se aflã în Petrosani au gãsit peste prãjit, lângã cel congelat si multã mizerie, iar pentru asta au dat si amenzi.

„În ultima perioadã am controlalt magazinele alimentare din toate benzinãriile din Valea Jiului. A fost o tematicã si toate au fost verificate, iar aici am gãsit o unitate cu probleme din punct de verede al respectãrii normelor de igienã si sigurantãa alimentelor. Au avut intersectii nocive si nu au respectat conditiile de igienã impuse de legislatia în vigoare, fapt ce a fãcut sã primeascã oamendã de 10 milioane de lei vechi”, sustine dr. Gheorghe Cristea, sef DSVSA Valea Jiului.

În fiecare benzinãrie existã o astfelde unitate de alimentatie publicã, iar inspectorii sanitari spun cã ar fi indicat ca oamenii sã fie mai atenti din ce locuri îsi procurã hrana, chiar dacã sunt în trafic si cautã solutii cât mai ieftine.

Diana Mitrache