Masina directorului Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat Petrosani, Lucian Dragomir, a fost vandalizata in parcarea din fata blocului unde locuieste, in cartierul Aeroport. Fapta s-a produs ziua in amiaza mare si, din cate se pare, exista si martori.

Lucian Dragomir a fost socat sa isi gaseasca masina vandalizata vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, cand s-a intors de la serviciu. De fapt, un vecin a fost cel care l-a atentionat asupra celor intamplate si care i-a spus ca s-a intamplat in urma cu 10 – 15 minute. Vorbim despre un Audi A6, argintiu, fabricat in 2006, care anterior a apartinut prim procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, Mirela  Kando. „Am gasit masina facuta praf in parcare. Luneta si geamul dreapta spate au fost facute tandari. Nu stiu cine ar fi putut sa faca acest lucru, nu am primit amenintari. Pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva”, a declarat vizibil afectat Dragomir. El a sunat imediat la 112, iar politistii din Petrosani au fost la fata locului. „Astept rezultatele anchetei si am incredere ca politia isi va face datoria. Sper sa fie gasiti autorii, altfel ma voi adresa mai departe”, a subliniat Lucian Dragomir.

Cel mai probabil, politistii au declansat o ancheta in acest caz, dar purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Adriana Voina, nu a putut da relatii. Pe de o parte, ea a subliniat ca sambata si duminica teoretic sunt liberi, iar pe de alta parte nu se putea informa din cauza ca era ocupata cu o farfurie de ciorba, dupa cum singura a mentionat. Mai mult, sursa citata a declarat ca „la noi, la IPJ, se raporteaza doar cauzele cu un prejudiciu mare”. Sa ne aducem aminte de cate ori informarile politiei contineau doar…”gainarii”, ca sa ne exprimam in sens generic?! Iar vandalizarea, ziua in amiaza mare, a autoturismului unui sef de serviciu reprezinta un caz atat de banal, asa incat de vineri pana duminica dupa-amiaza, adica in 48 de ore, sa nu se fi sinchisit nimeni sa adune informatii despre acest caz?

Carmen Cosman