Al 13-lea deces din cauza coronavirusului s-a inregistrat, miercuri, la Caras-Severin. Este vorba de o femeie de 72 de ani, care care nu a avut in istoric calatorii in strainatate sau contact cu un pacient pozitiv.
Grupul de Comunicare Strategica anunta ca miercuri dimineata a fost inregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.
Este vorba despre o femeie din judetul Caras-Severin in vârsta de 72 de ani tranferata marti seara la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara, de la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, sectia ATI, unde se afla din data de 21 martie. Pacienta nu avea istoric de calatorie si nici nu a fost identificat un contact pozitiv.
Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anuntat duminica, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategica, fiind vorba despre un barbat de 67 de ani confirmat in 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgente a Spitalului Filiasi. Acesta suferea de cancer in faza terminala.
Urmatoarele victime:
– un barbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din Bucuresti, care suferea si de o boala cronica preexistenta
– un barbat in vârsta de 70 de ani – om de afaceri, patron al unui complex comercial si al echipei de volei feminin, dar si fost viceprimar al orasului Piatra-Neamt – internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt, confirmat pozitiv in data de 19 martie 2020 si transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi in data de 20 martie, tot cu afectiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala)
– o femeie de 72 de ani internata in Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)
– un barbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Judetean Suceava
– un barbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie
– un barbat in vârsta de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti, confirmat pozitiv in data de 21 martie
– un barbat in vârsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in 19 martie.
– un barbat de 59 de ani, pacient al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava
– femeie 80 ani, pacienta in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava
– barbat de 74 de ani din Ialomita, internat la Bacau
– barbat 71 ani, internat la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava
mediafax