Senatorul Cristian Resmeritã cere conducerii CEH, sã respecte drepturile salariale ale minerilor

 

În aceastã perioadã grea pentru România si pentru români, conducerea Complexului Energetic Hunedoara ia o serie de mãsuri, care afecteazã salariatii complexului.
Senatorul Cristian Resmeritã atacã dur aceste mãsuri si dupã ce într-o primã fazã a atras atenita asupra faptului cã desi s-au depus eforturi pentru prelungirea activitãtii minelor Lonea si Lupeni pentru pãstrarea locurilor de muncã ale minerilor,  actuala conducere a renotificat Comisia Europeanã pentru închiderea acestora în 2020 respectiv 2021, acum vine cu o nouã mãsurã care diminueazã veniturile minerilor, aceea de a amâna plata drepturilor pentru încãlzire, cu posibilitatea reducerii în perioada urmãtoare si a altor venituri salariale.
“În aceastã perioadã de crizã majorã pentru România, conducerea CEH ia în calcul, sã taie din drepturile bãnesti ale oamenilor. Pentru a nu fi niciun dubiu, vã prezint o adresã semnatã de Cristian Rosu si Samuel Dioane, care prezintã clar dorinta conducerii CEH de a tãia veniturile oamenilor”, a declarat senatorul Cristian Resmeritã.
De asemenea, acesta cere conducerii CEH, sã vinã cu mãsuri economice, care sã nu afecteze drepturile salariale ale minerilor si asa destul de mici în raport cu munca prestatã.

Un comentariu la „Senatorul Cristian Resmeritã cere conducerii CEH, sã respecte drepturile salariale ale minerilor

  • 24 martie 2020 la 20:32
    Permalink

    in toata europa se plateste 60%s-au 75 % procent din salariu si lumea sta acasa numai in valea jiului nu se respecta acest lucru

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.