Sediul în care functioneazã activitatea administrativã a Consiliului Judetean Hunedoara a fost dezinfectat. Mãsura a fost luatã dupã ce aici au fost mai multe suspiciuni de infectii cu coronavirus, care din fericire nu s-au confirmat în urma analizelor de laborator.
Pentru a preveni o eventualã infectare a angajatilor, s-a luat decizia dezinfectãrii sediului. 805 lei a costat operatiunea, aceasta fiind realizatã exact pentru COVID-19.
Administratia judeteanã si-a reluat activitatea, sãptãmâna trecutã, dupã ce, timp de douã zile, în sediul institutiei a fost efectuatã operatiunea de dezinfectie.
„Luni dimineatã, la prima orã, am luat decizia de a nu pune în pericol sãnãtatea angajatilor întrucât, în sediul institutiei, au fost prezente persoane care ulterior au fost depistate pozitiv la testul pentru infectia cu noul coronavirus. Activitatea Consiliul Judetean Hunedoara s-a reluat în aceastã dimineatã în conditii sanitare de sigurantã, dar cu o prezentã scãzutã a angajatilor, întrucât multi au copii acasã si  beneficiazã de reglementãri legale speciale”, a declarat Daniel Andronache, vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, aflat la conducere pe perioada izolãrii presedintelui Mircea Bobora.
Încã de sãptãmâna trecutã, conducerea CJ Hunedoara a luat mãsuri pentru asigurarea conditiilor sanitare de sigurantã prin: dezinfectia repetatã a suprafetelor, dotarea cu dezinfectant pe bazã de biocid si cu alcool medicinal a tuturor birourilor, dar si cu mãsuri suplimentare de igienã în spatiile utilizate de angajati.
Cosmin BACIU