Miercuri, 14 noiembrie, reprezentantii firmelor care vor sã se înscrie la licitatia de reabilitare a Bazei Sportive “Stiinta”, care apartine Universitãtii Petrosani, vor face o vizitã de lucru în teren, pentru a vedea amplasamentul.

“La ora 10:00 va avea loc vizitarea terenului de cãtre aceste firme, care trebuie sã-si depunã ofertele pânã pe data de 20 noiembrie, pentru ca pe 21 sã putem avea sedinta de licitatie propriu-zisã ”, ne-a declarat Dacian Ciodaru, Director Administrativ  la Universitatea Petrosani.  De asemenea, reprezentantii institutiei ne-au mai spus cã pânã acum, de conditiile de participare la licitatie s-au interesat 5 firme din judetul Hunedoara, dar si din alte judete.

În prezent baza sportivã si în special tribuna terenului, aratã rãu, pentru cã acest obiectiv nu a beneficiat niciodatã de modernizare.

Valoarea totalã a proiectului este estimatã la suma de 600 de mii de lei, însã lucrarea poate fi licitatã cu mai putin de atât. Durata executiei trebuie sã nu depãseascã 60 de zile.

Luiza Andronache