Universitatea din Petrosani a ales decanii

Universitatea din Petrosani a finalizat perioada alegerilor si acum au fost desemnati si cei care vor conduce decanatele acestei scoli superioare.
Noua formulã de conducere a universitãtii este una nouã si are în componenta sa oameni tineri. O comisie formatã din rectorul Universitãtii si cei trei prorectori, împreunã cu presedintele noului Senat academic, a analizat proiectele manageriale ale candidatilor si a decis desemnarea noii  conduceri academice a decanatelor. Sunt trei facultãti si, pentru fiecare astfel de structurã au fost depuse mai multe optiuni.
Pentru Facultatea de Stiinte au intrat în concurs conf. univ.dr.ec. Imola Drigã si conf. univ.dr.ec. Mirela Monea, decan fiind aleasã Imola Drigã. Pentru Facultatea de Inginerie Mecanicã si Electricã s-au înscris  conf. univ.dr.ing. Dragos Pãsculescu si conf.univ.dr.ing. Ilie Utu, cel din urmã fiind ales decanul facultãtii. Iar pentru Facultatea de Mine au intrat în cursã conf.univ. dr.ing. Ciprian Gheorghe Danciu si conf. univ.dr.ing. Csaba Lorint, cel din urmã fiind decan în urmãtorii 4 ani.  Rezultatele concursului urmeazã sã fie validate în cadrul Senatului Universitãtii, care se va întruni în acest sens în data de 26 martie 2020.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.