Rectorul ales al Universitãtii din Petrosani, profesorul doctor Radu Sorin are, începând din aceastã sãptãmânã, o nouã echipã managerialã.
Trebuie, însã, sã precizãm cã, în noul mandat, cu o singurã exceptie, prorectorii au rãmas aceiasi ca si în vechea legislaturã.
În functii de prorectori la Universitatea din Petrosani, pentru legislatura 2020-2024 au fost numiti: conf.univ.dr.ec. Codruta Dura – prorector responsabil cu Învãtãmântul si Asigurarea Calitãtii; prof.univ.dr.ing. Roland Moraru – prorector responsabil cu Cercetarea Stiintificã si Relatii Internationale si prof.univ.dr.ing. Dan Codrut Petrilean – prorector responsabil cu Relatiile cu mediul economic, Promovarea Universitãtii si Admitere.
Noua echipã de conducere a Universitãtii din Petrosani este oficial în functie la data de 12 martie 2020.
În perioada urmãtoare, la nivelul celor trei facultãti ale Universitãtii din Petrosani vor avea loc concursurile pentru desemnarea viitorilor decani.
Alegerile vor avea loc între 18 si 20 martie, iar în acest sens si-au depus dosarele: Pentru Facultatea de Stiinte: conf.univ.dr.ec. Imola Drigã si conf.univ.dr.ec. Mirela Monea; Pentru Facultatea de Inginerie Mecanicã si Electricã: conf.univ.dr.ing. Dragos Pãsculescu si conf.univ.dr.ing. Ilie Utu; Pentru Facultatea de Mine: conf.univ.dr.ing. Ciprian Gheorghe Danciu si conf.univ.dr.ing. Csaba Lorint.
Diana Mitrache