Administratia localã lucreazã, la Petrosani

Administratia localã de la Petrosani nu neglijeazã activitatea din teren, iar angajatii din subordinea primãriei lucreazã pe întreg domeniul public.
Astfel, potrivit primarului municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, pe lângã operatiunile zilnice de dezinfectie a strãzilor, zonelor verzi, ori a scãrilr de bloc, activitatea pe domeniul public se desfãsoarã normal. “Am reparat, prin împietruire, strãzile Aurel Vlaicu – Dacia parte – Jiului- Cârjei- Transilvaniei parte- Muresului. Suntem în curs de împietruire a strãzii Soimilor – Miorita – Pompieri si restul, dupã caz. În plus, activitatea pe domeniul public se desfãsoarã normal”, sustine primarul Tiberiu Iacob Ridzi .
Pe de altã parte Primãria Municipiului Petrosani a informat cetãtenii cã toatã activitatea cu publicul este sistatã pânã în 23 martie la toate sediile institutiei:
– sediul Primãriei
– Directia de Asistentã Socialã
– Politia Localã
– Taxe si Impozite
– Serviciul Public Local de Evidentã a Persoanelor
– Bazinul de înot
– Biblioteca Municipalã
– Cinematograful Serban Ionescu
– Centrul de Informare a Cetãteanului
– Serviciul Public Administratia Pietelor/birouri.
Activitatea se va desfãsura exclusiv prin telefon, e-mail si fax.
Aceste mãsuri sunt luate în urma evolutiei situatiei epidemiologice pe teritoriul României si al municipiului Petrosani, precum si în urma sedintei Comitetului Local de Situatii de Urgentã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.