Laboratorul de metrologie s-a închis temporar, echipele din teren lucreazã într-o nouã organizare, iar casierele nu mai merg în teren.
Vorbim despre cei care lucreazã la operatorul de apã din Valea Jiului, iar noul program ar putea sã afecteze toatã populatia Vãii Jiului.
Din aceastã sãptãmânã, programul cu publicul este restrictionat si la Apa Serv. La metrologie, acolo unde sunt verificate apometrele, programul a fost întrerupt cu publicul si casierele cu care jumãtate dintre populatie era obisnuitã sã încaseze din usã în usã, nu vor mai veni. „Colegele noastre nu mai merg pe teren si se face plata nu neapãrat la casierii. Sunt si alte sisteme, se poate plãti si on-line. Avem posibilitatea de platã si pay-point, prin bancã, iar angajatii nostri nu se vor mai expune si nu îi vom expune nici pe oameni. Am hotãrât, pe o perioadã nedeterminatã, cã nu se va mai merge în teren, decât cu livrarea facturilor”,a declarat Cristian Ionicã, manager general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Odatã cu primirea facturilor, populatia va primi si o notificare privind noile modalitãti de platã a acestora, altele decât cele la care recurgea jumãtate dintre cei beneficiari.
În plus, echipele care lucreazã în teren sunt, asa cum spun cei din conducerea firmei, grupati în echipe de maxim 3 oameni, iar echipele nu se întâlnesc pe teren si nici al sediul firmei între ele. Toate deciziile sunt luate pentru a diminua problemele ce ar putea sã provoace îmbolnãvirea personalului.
Diana Mitrache