Norocul tinerei a fost cã în apropiere de zona împãduritã unde a fost atacatã se aflau câtiva oameni la plimbare. Acestia au protejat-o pe fatã pânã la sosirea politistilor. Suspectul a fugit si este cãutat de politisti.
Totul s-a întâmplat în municipiul Vulcan, într-o zonã izolatã si împãduritã a localitãtii, unde localnicii obisnuiesc sã iasã la plimbare. O adolescentã în vârstã de 15 ani, din Vulcan, a fost agresatã de un adolescent de 17 ani, tot din Vulcan, care a încercat sã o violeze. Fata a reusit sã scape din mâinile agresorului si sã cearã ajutor unor oameni aflati la plimbare în zonã. Acestia au alertat autoritãtile. Adolescenta le-a spus politistilor cã tânãrul s-a drogat cu substante pe bazã de diluant si a agresat-o fizic, ca mai apoi sã încerce sã o violeze.
”Minora a fost preluatã de cãtre un echipaj al cadrelor medicale si transportatã la spital în vederea acordãrii de îngrijiri medicale. Agresorul a fugit, însã este cãutat de politisti în vederea continuãrii cercetãrilor si stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt”, a declarat Carla Strujan, purtãtor de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.
Maximilian Gânju