Lectii online pentru elevi

Elevii din Valea Jiului vor învãta de acasã, prin intermediul internetului. Dascãlii celui mai mare colegiu din Valea Jiului au anuntat cã nu se pierde niciun curs.
La Colegiul National Mihai Eminescu din Petrosani, lectiile vor trece în mediul virtual. Existã aceastã posibilitate.
”Este important sã tratãm cu maximã responsabilitate si seriozitate mãsurile popularizate de mass-media si, mai mult, elevii si noi toti sã evitãm spatiile aglomerate. De asemenea, întreruperea cursurilor nu este echivalentã cu începerea unei vacante. Vã asigurãm cã toate cadrele didactice ale colegiului vor face tot ce este posibil sã pãstreze continuitatea procesului de învãtare prin intermediul mediului virtual. Prioritar este cã toti elevii nostri sã recupereze materia la toate disciplinele studiate în anul scolar curent. Ne preocupã în mod special Examenele Nationale de Evaluare si respectiv de Bacalaureat! Am luat mãsuri ca în aceste zile care urmeazã elevii din clasele a VIII-a si a XII-a sã beneficieze de continuitate prin postarea pe grupurile claselor a lectiilor si, implicit, a temelor”, spune Alexandru Lãutaru, directorul Colegiului National Mihai Eminescu din Petrosani.
La o altã unitate de învãtãmânt din Valea Jiului, elevii din clasele gimnaziale vor avea sarcini de efectuat si pe o platformã de învãtare online (www.asq.ro), pe care au fost create conturi individuale. Fiecare elev va primi numele de utilizator si parola, în mod privat, si va urmãri sã rezolve temele primite de la cadrele didactice.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Lectii online pentru elevi

  • 18 martie 2020 la 08:19
    Permalink

    La scoala gen 7 Petrosani se fac teme la „kil sau en-gross” !! Trimite „diriga” pe whatsapp o „tema” si fraierii scriu in caiete sau pe „fise” asta e invatamint „online”??!!!!! rusine „don Pop …mare rusine… secol 21!!!!!

Comentariile sunt închise.