O femeie care a fost internatã la sectia de neurologie a Spitalului de Urgentã din Petrosani cu un  accident vascular masiv a murit.
Era, însã, în cercul restrâns de contacti ai tinerei care a fost diagnosticatã cu COVID-19.  Bãtrâna a fost testatã de DSP, iar rezultatele sunt asteptate.
Medicii nu au fãcut supozitii, iar familia a cerut sã nu i se facã autopsie.  Femeia avea peste 80 de ani si, pe timpul internãrii la Petrosani a fost în acelasi salon cu tânãra de 26 de ani din Aninoasa, care nu a zis cã s-a întors din Italia.  La momentul internãrii, femeia avea un accident vascular masiv si era în stare gravã, sub tratament. A stat în 5 si 6 martie în acelasi salon cu fata de 26 de ani, pânã ce jandarmii au anuntat managerul cã aceasta ar fi trebuit sã stea izolatã la domiciliul sãu.  Reprezentantii Directiei de Sãnãtate Publicã au sosit în cursul dupã-amiezii de miercuri la sectia de neurologie a Spitalului de Urgentã de la Petrosani si au prelevat probe de la toti contactii directi, printre care si de la femeia decedatã.
Diana Mitrache