De ce a plecat Merisanu de la Primãrie si din PSD?

Cristian Merisanu, fost viceprimar al municipiului Vulcan a plecat luni din PSD si, ca urmare, a pãrãsit si fotoliul de viceprimar al municipiului Vulcan.
A plecat, spune el acum, din postura de membru Pro România, cã nu mai putea sã se regãseascã în PSD, dar a plecat la timp, cât sã ia cu el si peste 100 de membri ai PSD Vulcan. Declaratia sa a fost fãcutã în cadrul unei conferinte de presã la care au venit mai multi membri marcanti al Pro România din judetul Hunedoara. „Dupã 12 ani de administratie, 4 ani consilier local si aproape 8 ani de viceprimar si foarte multi ani în PSD, a trebuit sã aleg sã schimb echipa. (…)  Este momentul în care am constatat cã nu se mai poate lucra la modul de acum. Vorbesc despre colaborarea pe care am avut-o cu primarul si cu presedintele organizatiei. În ultimul timp, faptul cã eu sunt  un om de echipã nu a contat”, a spus Cristian Merisanu, care acum este membru al Pro România.
Merisanu spune, însã, cã din PSD mai pleacã si alti nemultumiti. „Vulcanul a rãmas mult în urmã, fatã de alte localitãti. Este nevoie de o restartare, un restart pe care nu îl puteam face în echipa de pânã acum, din cauza modului în care se conduce acum administratia din Vulcan. Nu am plecat singur, ci împreunã cu  4 consilieri, dar pânã acum au tot sunat telefoanele. În jur de 100 – 150 de oameni vin acum cãtre proiectul Pro România”, a mai spus Merisanu.
Alãturi de Merisanu, la conferinta de presã  a fost si Dorin Gligor si Dacian Ciodaru, ca si Emil Risteiu, membri marcanti ai Pro România în judetul Hunedoara.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.